Cursus Vogelherkenning

Najaarscursus

WAAR VLIEGEN ZE TOCH ALLEMAAL NAAR TOE?

Misschien stelt u zich zelf ook wel eens die vraag als u in augustus, september etc. flinke aantallen vogels in de lucht ziet en wat zijn het voor vogels? Ja, het is heel om leuk te weten waar zij naar toe vliegen en om welke soorten het gaat. Het lijkt heel moeilijk, maar dat is het nu ook weer niet. Met de wens om te willen weten om welke soorten het gaat, maak je een goed begin. Graag geven wij u een steuntje in de rug. In het najaar organiseren we weer een VOGELHERKENNINGSCURSUS in het Milieu Educatief Centrum ZUIDERPARK, Marie Polakweg 7, 2533 SW Den Haag. Ingang Zuiderpark Vreeswijkstraat, Kinderboerderij en wel op 27 september, 11 oktober en 18 oktober 2017. De cursusavonden beginnen om 20.00 uur en we ronden af om ca. 22.15 uur.

De cursus wordt gegeven door EDUARD OPPERMAN en zal vooral gaan over de VOGELTREK.

De kosten van deze bijzonder interessante cursus zijn € 20,= per persoon, incl. documentatie en een ochtendexcursie om het geleerde in de praktijk te brengen. De juiste datum daarvan wordt op de cursus vastgesteld. Vóór aanvang en in de pauze wordt u een kopje koffie/thee aangeboden.

Aanmelding kan uitsluitend geschieden door storting van het cursusbedrag op onze rekening NL 57 INGB 0002 7184 86 t.n.v. Haagse Vogelbescherming, afd. Excursies, Den Haag o.v.v. CURSUS. Interesse? Wacht niet te lang want het aantal plaatsen is beperkt en de belangstelling groot.

Mocht de cursus zijn volgeboekt, dan wordt uw betaling teruggestort. Alle verdere informatie wordt u graag verstrekt door Jan Pietersen: 070-367 25 85/ 06 19 41 81 22/ jan.pietersen@planet.nl

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

 

DE VOORJAARSCURSUS “VOGELHERKENNING”

Ook in de komende lente zal Eduard Opperman weer een cursus “Vogelherkenning” geven. Na het volgen van deze cursus weet u precies welke soort vogel – na maanden afwezigheid vanwege de winter – weer terugziet. Wellicht roept u nu al door het lezen van dit bericht, in gedachten het geluid van de fitis, de nachtegaal of de tjiftjaf op.

Zorg, dat u ze allemaal gaat (her)kennen en schrijf in voor deze cursus op die plaatsvindt op nader te bepalen data van 20.00 – 22.15 u in het Milieu Educatief Centrum Zuiderpark, Anna Polakweg 7, 2533 SW Den Haag. Ingang bij de Kinderboerderij Vreeswijkstraat

Nadere informatie volgt te zijner tijd.