Cursus Vogelherkenning

DE VOORJAARSCURSUS “VOGELHERKENNING”

Ook in de komende lente zal Eduard Opperman weer een cursus “Vogelherkenning” geven. Na het volgen van deze cursus weet u precies welke soort vogel – na maanden afwezigheid vanwege de winter – weer terugziet. Wellicht roept u nu al door het lezen van dit bericht, in gedachten het geluid van de fitis, de nachtegaal of de tjiftjaf op.

Zorg, dat u ze allemaal gaat (her)kennen en schrijf in voor deze cursus op die plaatsvindt op nader te bepalen data van 20.00 – 22.15 u in het Milieu Educatief Centrum Zuiderpark, Anna Polakweg 7, 2533 SW Den Haag. Ingang bij de Kinderboerderij Vreeswijkstraat

Vóór aanvang en in de pauze krijgt u gratis een kopje koffie/thee aangeboden. De totale kosten bedragen € 20.- per persoon, incl. documentatie én een ochtendexcursie om het geleerde in de praktijk te toetsen. De datum hiervan zal op de cursus worden vastgesteld.
Aanmelding kan uitsluitend geschieden door overschrijving van het cursusbedrag op onze rekening NL57 INGB 0002 7184 86 t.n.v. Haagse Vogelbescherming, Afd. Excursies, Den Haag o.v.v. “cursus”. Wacht niet te lang, want het aantal plaatsen is beperkt en de belangstelling altijd groot. Mocht de cursus zijn volgeboekt, dan wordt uw betaling teruggestort. Alle verdere informatie wordt u graag verstrekt door Jan Pietersen: 070 367 25 85/06 19 41 81 22 / jan.pietersen@planet.nl.